• Concert caritabil Alexandru Andrieș & Friends

  Iubitorii muzicii folk sunt rugaţi să nu lipsească la concertul caritabil susţinut de Alexandru Andrieş & Friends (Maria Ioana Mintulescu şi
  Sorin Romanescu), sâmbătă 14 martie 2020, orele 21.30, în Club Phoenix Constanţa.
  Promitem că va fi o seară plină de muzică bună, melodii care ne vin în minte la tot pasul,care vă vor răpi un zâmbet, o să cântaţi si o să deveniţi melancolici.
  Alexandru Andrieș este un cântăreț de blues / jazz / folk, arhitect, scriitor, poet, traducător, pictor și grafician.
  Concertul din 14 martie 2020 va veni în sprijinul campaniei „Music for Autism”.

  7 ani de campanie, peste 40 de concerte susținute de artiști români, 5 beneficiari, 4 inaugurări, mai multe dotări și achiziții de materiale didactice și terapeutice.

  MUSIC FOR AUTISM
  Timp de șapte ani, nume mari din industria autohtonă de muzică rock-folk-pop s-au implicat pentru a duce la destinație scopul campaniei. “Music For Autism” a fost sprijinită prin concertele caritabile susținute de VAMA, Loredana Groza & Nadir, Vița de Vie, Cargo, Timpuri Noi, Berti Barbera & Nicu Patoi, Florin Chilian, Ada Milea, Desant, White Walls, Mihai Mărgineanu, Proconsul, Celelalte Cuvinte, Cargo, The R.O.C.K. ( Tribute AC/DC), CTC, Ionut Micu și Naidin, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Emeric Imre, The Model, Zdob și Zdub, Taxi, Phoenix, Provincialii, Dan Bittman și Marius Bațu etc.

  Campania “Music for Autism”, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copiii cu autism si alte dizabilități, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.

  1 din 68 de copii suferă de autism, iar datele înregistrate în ultimii ani în România indica o creștere continuă a numărului acestora. Iar dacă sistemul nu ajută, oamenii se ajută între ei!

  Rolul acestei campanii este de a educa şi sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă – contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns”.

  Detalii se gasesc pe: https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania
  Preț bilet 60 lei
  Rezervări: 0730 617 787

  Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *