• Concert caritabil Bucovina

  Sâmbătă, 18 februarie 2017, de la ora 21:30, pentru prima oară în Club Phoenix Constanţa, Bucovina va invită la un concert caritabil care susţine Campania Music for Autism.
  Bucovina este o formație de Folk Metal din Iași, România, fondată în anul 2000. Câştigătoare a numeroase premii METALHEAD Awards an de an şi cu un show sold out la Arenele Romane în 2015.
  În deschidere va concerta trupa Bucium.
  Bucium este o formație românească de folk, rock, ambiental, caracterizată prin folosirea a două viori alături de chitară, bas, tobe, voce. Formația a fost înființată în octombrie 2000, urmând ca după patru ani, în 2004, să susțină primele concerte în public. În martie 2008, Bucium a lansat primul său album, „Voievozii”.
  Acest eveniment va veni în sprijinul campaniei „Music for Autism”, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru utilirea Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Albatros” din Constanţa. Finanţarea obţinută în urma concertului va servi la utilarea unei săli de muzică, cât şi la achiziţionarea altor materiale necesare în terapiile ce vizează integrarea profesională şi socială. O altă parte a fondurilor strânse se vor direcţiona către Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia – ce oferă terapie cu ajutorul cailor pentru copiii cu dizabilităţi.
  Campania „Music for Autism” a debutat în toamna anului 2012, la iniţiativa unei trupe constănţene, susţinută de Clubul Doors Constanţa. Timp de patru ani nume mari din industria autohtonă de muzică rock-folk, s-au implicat pentru a duce la destinație scopul campaniei.
  Prin această campanie umanitară, organizatorii şi-au propus să desfăşoare o serie de evenimente de excepţie, cu scop caritabil pentru copiii cu tulburări din spectrul autist şi dizabilităţi asociate.
  Scopul campaniei „Music for Autism” este să se aducă la cunoştiinţă provocările întâlnite zilnic de copii cu dizabilităţi împreună cu familiile lor.
  Rolul acestei campanii este de a educa şi sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă – contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns”.
  Pret bilet 40 lei.
  Detalii se gasesc pe: https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania/
  Alatură-te de Campania „Music for Autism”!!!

  Rezervări: 0730 617 787

  Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *