• Rock Symphony Christmas

  Povestea continuă şi anul acesta……vă invităm să participăm împreună, într-o atmosfera de sărbătoare, la un eveniment deosebit atât prin scopul lui, cât și prin prezența unor artiști de valoare.
  Prezentare eveniment:
  În data de 17 decembrie 2021, în Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” Constanța, vă invităm să vă bucuraţi de muzică bună şi să vă relaxaţi într-o atmosferă de Crăciun. Dorim să desfăşurăm un eveniment cocktail-recepţie, participarea persoanelor va fi pe baza unei
  invitaţii, achiziţionată prealabil.


  Invitaţii vor fi primiţi cu şampanie, va fi amenajat un bufet pentru aperitive şi un candy bar, obiecte confecţionate de copiii din centrele de educaţie incluzivă (globuri, felicitări).
  Dress code – cocktail/smart casual.
  Ca şi artişti invitaţi, vor fi trupa Cargo, Iris Cristi Minculescu, Valter&Boro, cât şi violonistul Sabin Penea.
  Invitat special – Cristian Hrubaru(ROCK FM)
  Va fi o atmosferă rock-symphony Christmas .
  Preț bilet 150 lei
  Toate fondurile strânse se vor îndrepta către campania „Music for Autism”, prin care ne propunem demararea noilor proiecte din cadrul Centrelor Şcolare pentru Educaţie Incluzivă Constanţa (achiziţionarea unor materiale didactice necesare terapiilor copiilor cu dizabilităţi)
  9 ani de campanie, peste 40 de concerte susținute de artiști români, 5 beneficiari, 5 inaugurări, mai multe dotări și achiziții de materiale didactice și terapeutice.
  MUSIC FOR AUTISM
  Timp de nouă ani, nume mari din industria autohtonă de muzică rock-folk-pop s-au implicat pentru a duce la destinație scopul campaniei. “Music For Autism” a fost sprijinită prin concertele caritabile susținute de VAMA, Loredana Groza & Nadir, Vița de Vie, Cargo, Timpuri Noi, Berti Barbera & Nicu Patoi, Florin Chilian, Ada Milea, Desant, White Walls, Mihai Mărgineanu, Proconsul, Celelalte Cuvinte, Cargo, The R.O.C.K.
  ( Tribute AC/DC), CTC, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Emeric Imre, The Model, Zdob și Zdub, Ionuț Micu & Adrian Naidin, Taxi, Phoenix, Provincialii, etc.
  Campania “Music for Autism”, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copiii cu autism și alte dizabilități, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.
  1 din 68 de copii suferă de autism, iar datele înregistrate în ultimii ani în România indica o creștere continuă a numărului acestora. Iar dacă sistemul nu ajută, oamenii se ajută între ei!
  Rolul acestei campanii este de a educa şi sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă – contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns”.
  Detalii se găsesc pe: https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania/
  Biletele se pot achiziționa în fiecare zi .

  tel 0724014621 sau 0722561712 pentru achiziționare bilete.

  Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *