• ZILELE CONSTANŢEI. Ce evenimente sunt organizate în acest an

  Se anunţă un weekend cu multe evenimente la malul mării. Constanţa este sărbătorită, în mod tradiţional, de Sfinţii Constantin şi Elena, ocrotitorii spirituali ai oraşului. Primăria a transmis lista completă a evenimentelor ce vor avea loc la sfârşitul săptămânii.

  VINERI, 20 mai

  1. „SCENE DIN VIAȚA LUI CONSTANTIN CEL MARE”, ora 20:30, situl arheologic de pe strada Arhiepiscopiei

  SÂMBĂTĂ, 21 mai

  1. MARATONUL NISIPURILOR : 07:00 – 19:00 PLAJA NEVERSEA
  2. EXPOZITIE ÎN AER LIBER – PIAȚA OVIDIU : CONSTANȚA NOASTRĂ – O POVESTE BIMILENARĂ.
  3. SPORT ÎN PARC – Activități sportive pe bulevardul Tomis, în fața Primăriei Constanța: tenis de picior, fotbal, baschet, concursuri etc în perioada 21 mai – 22 mai 2022.

  4. SIMBOLURI DE ZIUA CONSTANȚEI, PIAȚA OVIDIU, 11:00-13:00

  1. OVIDIO RUNNING – Start cursă ora 17:00 – Faleza Cazino
  2. MUZICĂ DE FANFARĂ – Fanfara „Muzica apelor” – FALEZA CAZINOULUI, ORA 17:30.
  3. ”SCENE DIN VIAȚA LUI CONSTANTIN CEL MARE” – ora 20:30, situl arheologic de pe strada Arhiepiscopiei

  8. MUZICIENI CONSTĂNȚENI DE ZIUA CONSTANȚEI – spectacol susținut de artiștii Teatrului National de Opera si Balet Oleg Danovski în Parcul Teatrului National de Opera si Balet Oleg Danovski, începând cu ora 20:30.

  1. CONCERT ÎN PIAȚA OVIDIU – ORA 21:30: BARBAROSSA SAMBA GROUP, CARLA’S DREAMS, VIDEO MAPPING, SHOW MULTIMEDIA – FOC DE ARTIFICII, DJ MANUEL RIVA, ALEXANDRA STAN.

  De asemenea, începând cu ora 21:00, timp de 30 de zile, 4 cladiri emblematice ale Constanței vor fi iluminate arhitectural: Comandamentul Marinei Militare Constanța, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța , Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski Constanța ,Muzeul de Artă Populară Constanța.

  DUMINICĂ, 22 mai

  1. SPORT ÎN PARC – Activități sportive pe bulevardul Tomis, în fața Primăriei Constanța: tenis de picior, fotbal, baschet, concursuri etc.
  2. MUZICĂ FOLK PE FALEZA CAZINOULUI – ora 17:00, recital Walter Ghicolescu
  3. INVITAȚIE LA REVERIE MUZICALĂ – ora 20:30- spectacol în aer liber susținut de artiștii Teatrului National de Opera si Balet Oleg Danovski în Parcul Teatrului National de Opera si Balet Oleg Danovski.

  Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *