• Out Of Doors Fest 2017

  Out of Doors Fest 2017 este mai mult decât un festival de muzică, el reprezintă o formă de manifestare a spiritului liber și creator, dorința de autodefinire și reîmprospătare a legendei ce făcea din Costinești unul dintre cele mai râvnite locuri de agrement și bună dispoziție, o oază de tinerețe și vivacitate.

  Out Of Doors Fest este un proiect construit pentru tineri, la care participă, în mod natural, toți consumatorii de artă muzicală, de la vârste cât mai fragede, până la cele înaintate.

  Luând ca reper experiențele anterioare, Out of Doors Fest 2017 este un eveniment al cărui public va depăși 3000 de spectatori (aproximativ 1500 de participanți/ zi).

  Locul de desfășurare pentru ediția a V-a a festivalului este White Horse Rock’n Roll Costinești (vis-a-vis de Teatrul de Vară).

  Programul festivalului:

  Out Of Doors Fest se desfășoară în zilele de 4 și 5 august 2017 (vineri și sâmbătă) și are ca invitați următoarele trupe:

  Vineri, 4 august 2017:

  Șuie Paparude

  OCS

  MACANACHE SI THE PUTREDS

  E.M.I.L.

  Argatu’ si romaN

  Sâmbătă, 5 august 2017:

  Alternosfera

  Cristi Minculescu & IRIS

  Trooper

  Coma

  Masterpiece – Tribut Metallica

  Accesul la eveniment, în fiecare dintre cele două zile de festival se va face începând cu ora 18,oo. Ora de începere a concertelor este 19,oo. Estimare oră de încheiere concerte: 02,oo.

  Prețul de intrare la festival: Presale: 40 de lei/ zi până la 15 iulie și 50 de lei/ zi după data de 15 iulie. Biletele se pun în vânzare la sediul Doors Club Constanța (str. Traian nr. 68A), la terasa White Horse Rock’n Roll din Costinești și online pe: www.iabilet.ro

  Informații la tel. 0763661622, pe outofdoorsfest.com (site-ul oficial al festivalului) și pe www.doorsclub.ro

  De-a lungul celor patru ani în care s-a desfășurat, Out Of Doors Fest și-a propus să se facă remarcat nu numai ca un festival de muzică, ci și ca o oază de cultură originală, într-o încercare dârză de a reînvia spiritul tânăr și energic al Costineștiului de altădată.

  În vara aceasta, tu știi unde va fi distracția! Out Of Doors Fest, 4-5 august 2017, White Horse Rock’n Roll Costinești – două zile de festival care reunesc unele dintre cele mai bune voci și trupe din România. Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de atmosfera unui festival de top la care coordonatele de bază sunt: tinerețe, energie și muzică bună la Costinești!

  Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *